Tjenester

 


Vår målgruppe er små og mellomstore firmaer. Vårt største fokus er automatisering av tidkrevende og repeterende oppgaver, rett og slett for å spare penger. Si du har en stemplingsjobb som må gjøres hver uke, men det tar deg to timer. Hva om vi kunne automatisert den så du aldri behøvde å gjøre det igjen? 

Tenk deg at du bruker to timer i uken og har en timelønn på kr 200. Denne kjedelige jobben koster da firmaet ditt 2·200·4·12 = kr 19 200,- i året! Hva med å heller betale en engangssum på kr 10 000,- * for å aldri mer måtte bruke tid på det? Da ville du faktisk tjent det inn igjen i løpet av ett år, og de pengene kunne jo blitt mye bedre anvendt på litt fredagsgodt til personalet!

*) Tallet kr 10 000,- er bare kvalifisert gjetning (ca 2 arbeidsdager à kr 700 pr time), men dette tallet vil selvfølgelig variere utifra hvor vanskelig oppgaven er å automatisere.

Bare fantasien setter grenser!

…og lommeboken.

Programmering

Programmering er et vidt spekter og således vanskelig å kategorisere. Alle prosjekter vil få en avtalt pris på forhånd og betaling utføres etter milepæl slik at prosjektet følges opp fra begges sider. Det er vanskelig å sette en eksakt pris, men vi prøver å holde oss ca til pristabellen under (oppgitt i kroner pr time):

Utvikling av mobil app Android800,-
Desktop app for Windows og Linux900,-
Scripts (batch, powershell, bash, m.m)700,-
IoT system basert på f.eks. Raspberry Pi1 200,-
Tilpasninger/ekstra modul til WordPress sider700,-

Grafisk design

Vi kan fikse det meste innen grafisk design. Om det ikke er oppgitt i pristabellen under er det bare å ta kontakt så kan vi ordne et greit tilbud. Priser varierer, men vi pleier å ta utgangspunkt i følgende (oppgitt i engangssum):

Logo, inkluderer flere revisjoner med eventuelle justeringer14 000,-
Visittkort1 000,-
Plakater/flyers o.l.4 000,-
Design til nettside *9 000,-
Implementering av design til WordPress9 000,-

Når du er fornøyd med logo/visittkort o.l., vil vi sende over alle nødvendige designfiler til deg i vektorformat. Dette kan du levere rett til trykkeri for høyoppløselig utskrift uten problemer.

*) Design til nettside inneholder kun statiske filer til hjemmesiden i HTML/Javascript/CSS. Ønsker du at dette skal implementeres i f.eks. WordPress så kommer denne prisen i tillegg (til sammen kr 18 000,-).

IKT

Vi kan bistå med oppsett av diverse utstyr som f.eks. brannmur i samarbeid med deres IT avdeling, eller fungere som en provisorisk IT avdeling dersom dere ikke har det allerede eller ønsker å outsource driftsansvaret.

På IT siden er det mye som kan gjøres mer effektivt. For eksempel kan mange repeterende oppgaver i Active Directory kobles sammen mot et helpdesk system slik at typiske saker som «glemt passord» henvendelser slipper å gjøres manuelt av support personell.

For litt større firmaer kan det være et slit med booking av møterom. Outlook blir stadig endret, og brukerne skjønner ikke helt hvordan de skal gå fram. Da hadde det vært fint med en virtuell assistent som ordnet dette for deg! Ved hjelp av programvare som leser data fra deres Exchange server kan vi sette opp små fancy nettbrett på veggen ved døra som viser møterom status samt mulighet for direkte booking.

Eller hva med en svær infoscreen på pauserommet som viser data fra CRM systemet deres og andre systemer? Det lar seg gjøre ved å sette opp en ny database som leser data fra deres eksisterende systemer.

Oppsett av servere for å integrere tjenester fra Teknix kan vi gjerne bistå med, på deres premisser, eller så kan dere stå for hardware og vi tar software. Vi benytter hovedsaklig Linux både til server og klienter, men alt vi tilbyr kjører fint på Microsoft miljø.

Vi ser frem til å høre fra deg!